profil

Profileringsartikler

Profileringsartikler er en viktig måte å vise opp firmanavnet sitt på. Der hvor deres produkter dukker opp vil de bli lagt merke til når de er valgt med omhu og tanke. Hvis profileringsartiklene er gode og av god kvalitet vil de bli brukt og bli synlige i mange sammenhenger, og varemerket deres vil bli eksponert i en positiv sammenheng.

Profileringsartikler er alle slags produkter hvor et firma viser seg opp gjennom enten trykk eller broderi. Firmanavn og/eller logo vises på produktet som deles ut til riktig målgruppe. Målgruppen kan være eksisterende kunder, potensielle kunder på feks messer eller egne ansatte.

Riktig artikkel på riktig plass

En profileringsartikkel kan være en fulltreff eller den kan være mindre vellykket. Hvis et firma ønsker å profilere seg imot et ungt og sporty marked kan for eksempel vannflasker å ha på gymmen være en bra profileringsartikkel, eller en caps eller hvorfor ikke en skaljakke med deres trykk på?

Hvis fokus er på å spre navnet sitt så langt mulig, kan billigere og mindre gaver være en bedre måte; penn, flaskeåpnere, handlenett eller godterier.

Hvor profileringsartiklene deles ut har også betydning; på åpne torg og knutepunkter i byer, på fagmesser, i skoler etc påvirker hvordan de blir mottatt.

Kvalitet er viktig

Uansett hvis et firma vil profilere seg bredt eller dypt er kvaliteten sentral. Ingen ønsker å gi bort gaver som går i stykker ved første anledning og sen ikke blir brukt mer. Selv om det er en penn vil mottakeren bruke pennen og hvise opp firmanavn og logo mange ganger hvis den er av god kvalitet.

Hos oss er kvaliteten i fokus og produktene blir brukt mange ganger. Utvalget våres er bredt, og uansett hva slags profileringsartikkel dere søker kan dere være sikre på at dere finner alternativer av høy kvalitet  i den prisklasse som ønskes.

Kontakt oss

Sende