trykk på klaer

Trykk på klær

Et klesplagg er et utmerket sted å plassere et varemerke og logo på. For den som plasserer varemerket finnes mange typer klær å velge mellom, som gir forskjellige typer eksponering. Det er store valgmuligheter til god eksponering ut fra hva slags klær man velger, og som påvirkes av valg av tidspunkt og målgruppe for klærna.

Trykk på klær av god kvalitet gir eksponering over lang tid

Like viktig som kvaliteten på klærna er kvaliteten på trykken. Det ser ikke bra ut om trykken går bort etter noen ganger i vaskemaskinen, men det er ikke noe problem med våre produkter. Trykken vil bli godt synlig over lang tid.

En annonse i en avis eller et reklameblad er bare synlig et øyeblikk, men eksponering av varemerke gjennom trykk på klær er noe som kommer igjen gang på gang når klærna brukes. Nøkkeln er å finne klær som passer for riktig målgruppe. I hvilken sammenhenger ønsker dere å være synlig, hva ønsker dere at kunder og ansatte forbinder varemerket deres med?

Velg klær som passer målgruppen

Hvor dere vil at varemerket deres skal bli sett påvirker valg av profilklær. På gymmen gir en T-skjorte muligheter til eksponering av varemerke både frem og bak – hvorfor ikke sette logoen deres på begge sider?! I løypene er en lue med trykk på helt topp, den vil bli godt synlig av alle og forbindet med høy aktivitet og god fart. Skaljakker eller dunjakker gir også positive assosiasjoner til aktivitet, samtidig som det er noe som blir svært synlig i både bymiljøet og ute i naturen.

Trykk på klær til ansatte

Det er ikke bare eksisterende og potensielle kunder som det er bra å gi profilprodukter til – egne ansatte er også en viktig gruppe. Fornøyde ansatte som har klær med firmanavnet på, enten det er arbeidsklær eller på fritiden, gir et positivt inntrykk av hele firmaet og vil bidra til at dere blir lagt merke til.

Alle ansatte har forskjellige muligheter å eksponere varemerket deres på. Det er bra å ha flere typer profilklær – caps, t-skjorter, jakker er bare noen av alle alternativer som finnes.

Kontakt oss

Sende