giveaways

Giveaways

Giveaways er en viktig del av en bedrifts profilering. Gode giveaways er lagde for å mangfoldiges og deles ut i store kvantiteter. For å ge et bra inntrykk av firmaet deres er det sentralt at produktet er av god kvalitet og fyller en funksjon hos mottakeren.

Hva er bra givaways?

Det finnes mange slags giveaways å velge blant, men noen er mer populære enn andre

  • Drikkeflasker – gir god eksponering av varemerke i flere sammenhenger, feks på gym eller på tur
  • Flaskeåpner – en liten giveaway som alltid har plass i lomma
  • Penn – en klassiker som kan være alt fra en enkel plastikpenn til en mer stylish metallpenn
  • Reflekser – noe som alle trenger, særlig i den mørke vintertid, og flott å forbinde varemerket sitt med personsikkerhet
  • Isskraper – en bra giveaway her i Norge, tar lite plass, går enkelt å få ut til mange personer på kort tid og er et produkt som det er stort behov for

Når og hvor er best å dele ut?

Når og hvor avgjøres i noen monn av hva slags giveaway som er aktuelt å dele ut. Når vinteren står for døren kan et godt tilfelde være å stå plassert vid knutepunkter for kollektivtrafikk å dele ut isskraper eller reflekser. Det er mange foreldre og barn som er i skoleområder om morgenen, og her er det mange muligheter for positiv profilering med reflekser.

Flaskeåpner og penn er klassikere på bransjetreffer og messer, det går fort å få ut store mengder på kort tid og alle trenger en penn. Drikkeflasker og kopper kan være en type giveaway som i hovedsak gis til potensielle kunder og som kanskje er forbeholdt egne event for utvalgte besøkere.

Det finnes gode tilfelder for alle typer giveaways, og når man velger å dele ut har betydning for hvor godt man når ut til mottakeren.

Kontakt oss

Sende