spørsmål og svar

Reklameartikler

Reklameartikler finnes i alle størrelser, typer og materialer, alt for å passe den enkelte målgruppen. Type reklameartikkel i hvert tilfelde velges ut fra hva slags budskap et firma ønsker å sende til mottakeren.

Reklameartikler kan brukes både internt og eksternt. Det kan være klesartikler som viser opp firmanavnet i forbindelse med event hvor de ansatte er synlige, gjerne sammen med kopper, flasker eller glass som giveaways til kunder og potensielle kunder. Eksterne reklameartikler vil få mottakeren å se firmanavnet deres i et lys som dere ønsker. Interne artikler kan være blokk, penn, kopper mm som gir eksponering til egne ansatte.

Derfor er valg av reklameartikkel og tidspunkt for utdeling viktig.

Exponering over tid

Annonser og reklameblad gir god eksponering under kort tid. Det er ikke lenge før de havner i søpla, hvis de blir lest i det hele tatt. Det å ha sitt firmanavn og logo på et produkt som er synlig igjen i de riktige sammenhengen igjen og igjen er verdifullt.

Vanlige spørsmål og svar

Noen ting er bra å ha kjennskap til:

Spm: Får man et korrektur før man bestiller?

Svar: Ja, du får alltid en en bildskisse med produkt og trykk som viser hvordan sluttproduktet vil bli før bestilling

Spm: Hvilke betalingsbetingelser gjelder?

Svar: Vi gir alltid 30 dager eller etter avtale

Spm: Får man et prøvetrykk før trykking?

Svar: Dere får alltid en digital bildskisse for godkjenning. Prøvetrykk gjøres normalt ikke, da det stanser produksjonen, blir dyrt og unødvendig siden de digitale bildskissene fungerer utmerket. Vi garanterer trykk av høyeste kvalitet produsert i vårt egne trykkeri.

Spm: Hva slags filformat må det sendes inn i?

Svar: En vektorisert fil er foretrukket. Vektoriserte filer kommer oftest i EPS, AI eller PDF. For det meste fungerer en vanlig jpg-fil.

Spm: Hvor lang leveringstid er det?

Svar: Leveringstiden er alt fra noen dager til flere uker, avhengig av hva slags produkt som er valgt. For det meste går det å få frem produktet selv med kort tidsfrist, men for 100% leveringssikkerhet er det selvsagt best om vi får anbefalt tid til produksjon. Var nøye med å angi eventuell deadline ved bestilling.

Kontakt oss

Sende